تأکید مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان بر ضرورت هم‌افزایی ۲۷ دستگاه اجرایی در حوزه سالمندی

رضا تابش، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان، در مراسم گرامیداشت روز جهانی سالمند که با حضور در «خانه خورشید» برگزار شد، بر ضرورتِ تغییر رویکرد در مدیریتِ حوزه سالمندی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان همدان، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان در این مراسم تصریح کرد: «مطابق با اسناد بالادستی، ۲۷ دستگاه اجرایی در کشور دارای وظایف و نقش‌های مشخص در قبالِ جامعه سالمندان هستند؛ لذا نباید مسئولیتِ رسیدگی به این قشر، صرفاً بر دوش دستگاه‌های حمایتی مانند بهزیستی محدود شود.»

وی با بیان اینکه نگاهِ تک‌بعدی به مسائل سالمندان مانعی در مسیرِ ارائه خدمات فراگیر است، افزود: «با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، در تلاشیم تا نقش و سهمِ هر یک از این ۲۷ دستگاه را در زیست‌بوم سالمندی استان بازتعریف و پررنگ کنیم. هدف نهایی ما، ایجاد یک شبکه هم‌افزا است که در آن تمام ظرفیت‌های دولتی و عمومی در راستای بهبود کیفیت زندگی، سلامت و رفاه اجتماعی سالمندان به کار گرفته شود.»

در این بازدید که با هدفِ تکریم سالمندان و بررسیِ میدانی وضعیت مراکز ارائه خدمت صورت گرفت، بر پیگیریِ مستمرِ وظایفِ دستگاه‌های اجرایی در این حوزه تأکید شد.

کد مطلب 209781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد